ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Κ.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Δείτε το δελτίο τύπου των παρατάξεων ΕΚΕ και ΕΠΑΝ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς

Oι παρατάξεις ΕΚΕ και ΕΠΑΝ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς κάνουν αίτημα για έκτακτο ΔΣ για την αντικατάσταση του Προέδρου μετά τα τελευταία γεγονότα.

Επιστολή της μειοψηφίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς προς την γραμματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, που αιτείται έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη για την αντικατάσταση του Προέδρου κ. Κολιούση, λόγω των τελευταίων γεγονότων (ενώ κόμπαζε πως έκλεισε τα πολυκαταστήματα την Κυριακή, την ίδια μέρα ήταν ανοιχτός ο φούρνος της γυναίκας του και αυτός μέσα) που αναφέρονται στην επιστολή που είχε σταλεί από την μειοψηφία του ΕΚΛ στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα την προηγούμενη εβδομάδα.

Η επιστολή έχει ως εξής: 

Οι παρατάξεις ΕΚΕ και ΕΠΑΝ αιτούμαστε έκτακτο ΔΣ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 6μμ με θέμα:

“Αντικατάσταση του Προέδρου (από άλλο μέλος της πλειοψηφίας) του ΕΚΛ κ. Κολιούση για ηθικούς λόγους μετά τα τελευταία γεγονότα.”

Επίσης για το έκτακτο ΔΣ που μας προτείνατε να πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα, σας ενημερώνουμε πως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να παρευρεθούμε κανένα από τα 5 μέλη της μειοψηφίας. Ως εκ τούτου, σας καλούμε ότι θέμα θέλετε να συζητηθεί να μετακινηθεί για την Πέμπτη στις 6μμ.

Σχετικά